MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

Zmiany personalne w archidiecezji białostockiej. Arcybiskup przydzielił nowe zadania

Zmiany personalne w archidiecezji białostockiej. Arcybiskup przydzielił nowe zadania

Dr Irena Eris Żeglarskie Mistrzostwa Polski Kobiet 2024 – święto kobiecego żeglarstwa

Dr Irena Eris Żeglarskie Mistrzostwa Polski Kobiet 2024 – święto kobiecego żeglarstwa

Polecamy

Pierwszy przypadek zakażenia człowieka wirusem ptasiej grypy. Mężczyzna zmarł

Pierwszy przypadek zakażenia człowieka wirusem ptasiej grypy. Mężczyzna zmarł

Będzie nowy wzór świadectwa ukończenia kursu kwalifikacyjnego. Nadchodzą zmiany

Będzie nowy wzór świadectwa ukończenia kursu kwalifikacyjnego. Nadchodzą zmiany

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka

To najbardziej soczysta pierś z kurczaka, jaką zrobisz. Ważna jest panierka