MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
JABŁKA...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

JABŁKA
Jabłka to kwintesencja i synonim jesieni. Powinny być wszechobecne w kuchni o tej porze roku. Jabłka są bogate w błonnik, który dłużej utrzymuje uczucie sytości oraz witaminę C, przeciwutleniacz ważny dla ochrony dziąseł i gojenia ran poprzez zwiększenie produkcji kolagenu. Jabłka są jednym z najlepszych owoców na utratę tłuszczu!

Zobacz również

Pierwsza Komunia Święta w parafii pw. św. Barbary w Budzyniu cz. II

Pierwsza Komunia Święta w parafii pw. św. Barbary w Budzyniu cz. II

Niezłomni kapłani dają nam przykład dobrego życia. Patron Polski w Górach Opawskich

Niezłomni kapłani dają nam przykład dobrego życia. Patron Polski w Górach Opawskich

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz

Uczulenie na truskawki zauważysz na skórze i na... języku. Tak je rozpoznasz