MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę...
fot. 123rf.com/tycoon751/zdjęcie ilustracyjne

Jak ugotować spaghetti? Przepis na sycącą carbonarę. Dodanie śmietany to zbrodnia na tradycji

Pancetta

Tradycyjnie do carbonary Włosi stosują pancettę (dojrzewający boczek wieprzowy) lub guanciale, czyli peklowany policzek lub podgardle wieprzowe.

Zobacz również

Pożar w Kruszy Zamkowej niedaleko Inowrocławia, drugi pod Obrowem. Jest susza!

Pożar w Kruszy Zamkowej niedaleko Inowrocławia, drugi pod Obrowem. Jest susza!

To są najlepsze produkty regionalne 2024 roku! Nasze kulinarne dziedzictwo

To są najlepsze produkty regionalne 2024 roku! Nasze kulinarne dziedzictwo

Polecamy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków